28112020Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 25 Νοε 2020

Επιμορφωτική Συνάντηση Εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ15 Οικιακής Οικονομίας, των Σχολικών Μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής & Δυτικής Θεσσαλονίκης

SXOLSYMB

Αγαπητές/οί συναδέλφισσες/οι

Σας προσκαλώ στην επιμορφωτική συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 20/10/2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00-14.00μμ. στην αίθουσα ΄Χρίστος Τσολάκης΄(αίθ. προβολών) του Πειραματικού σχολείου του Α.Π.Θ. (Αγίας Σοφίας 51, τηλ. 2310277809) για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ15 της Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Τα θέματα της συνάντησης είναι:
1. Οδηγίες για τη διδασκαλία του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας.
2. Διδακτικά σενάρια με βάσει τα νέα Προγράμματα σπουδών:
? Κεφάλαιο1.1 Οικογένεια, η ελληνική οικογένεια, με εισηγήτρια τη Δανιηλίδου Χρύσα
? Κεφάλαιο1.4 Επικοινωνία και μορφές της, με εισηγητή τον Γαλάνη Νικόλαο
? Κεφάλαιο4.1-6 Αγωγή Υγείας-Πρόληψη Ατυχημάτων, με εισηγήτρια την Αποστολοπούλου Μαρία-Βενετία

Παρακαλούνται οι κ.κ Διευθυντές/ντριες να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπ/κούς του κλάδου ΠΕ15 και να διευκολύνουν την προσέλευσή τους. Τυχόν μετακίνηση των εκπαιδευτικών δεν θα βαρύνει το δημόσιο.

Με συναδελφικούς Χαιρετισμούς
Μαγδαληνή Παντάλη
Σχολική Σύμβουλος Οικιακής Οικονομίας

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι