Πρόσκληση συμμετοχής σε Επιμορφωτική ημερίδα για ΠΕ09, ΠΕ18.02, ΠΕ18.03, ΠΕ18.35, ΠΕ18.40 με θέμα: «Η κουλτούρα της επιχειρηματικότητας στην εκπαίδευση»
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Πρόσκληση συμμετοχής σε Επιμορφωτική ημερίδα για ΠΕ09, ΠΕ18.02, ΠΕ18.03, ΠΕ18.35, ΠΕ18.40 με θέμα: «Η κουλτούρα της επιχειρηματικότητας στην εκπαίδευση»

SXOLSYMB

 

Παρακαλείστε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ09, ΠΕ18.02 (Διοίκησης), ΠΕ18.03 (Λογιστών), ΠΕ18.35 (Τουριστικών επιχειρήσεων), ΠΕ18.40 (Μάρκετινγκ) των Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων για την πραγματοποίηση επιστημονικής - επιμορφωτικής ημερίδας με θέμα: «Η κουλτούρα της επιχειρηματικότητας στην εκπαίδευση». Η ημερίδα διοργανώνεται από το Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα. Στην επιμορφωτική ημερίδα ο Σχολικός Σύμβουλος Οικονομολόγων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Δρ. Μυλωνάς Δημήτριος θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα: «Η διδασκαλία της υγιούς επιχειρηματικότητας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και η πρόσκληση της επιμορφωτικής ημερίδας. Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Για να δηλώσετε συμμετοχή στην επιμορφωτική ημερίδα πατήστε εδώ: https://goo.gl/forms/sE3Mu8P3Axka2IEv1
Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.
Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή πρόσθετη διευκρίνιση.

Με εκτίμηση
Δρ. Δημήτρης Μ. Μυλωνάς
Σχολικός Σύμβουλος Οικονομολόγων

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι