Επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στο Νομό Κιλκίς
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στο Νομό Κιλκίς

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου του 2015 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Νομό Κιλκίς από τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ζ. Ανανιάδη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Νικόλαο Ακριτίδη.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν στην πόλη του Κιλκίς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το 1ο Γενικό Λύκειο και το 1ο ΕΠΑΛ, το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, το 1ο και το 6ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς καθώς επίσης το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας.
Στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών του νομού και να ανταλλάξει απόψεις με στελέχη της εκπαίδευσης στην κατεύθυνση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων και στη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι