Επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στο Νομό Πιερίας
18042024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στο Νομό Πιερίας

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου του 2015 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Νομό Πιερίας από τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ζ. Ανανιάδη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Κων/νο Κεραμιδά.

Συναντήθηκαν και ενημερώθηκαν για εκπαιδευτικά προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας με εκπαιδευτικούς και συνδικαλιστικούς φορείς όπως ο αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών στην ΑΔΕΔΥ κ. Συμεωνίδης Στάθης και ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου γονέων του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κατερίνης. Επισκέφθηκαν το 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κατερίνης και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του σχολείου και για τις προτάσεις του δήμου για μεταφορά του εξοπλισμού που είναι χρεωμένος στο Ε.Κ. Διαπιστώθηκε μετά από επίσκεψη στο χώρο φύλαξης του εξοπλισμού η ανάγκη να παραμείνουν τα μηχανήματα στον ίδιο χώρο και έγιναν προτάσεις για την αξιοποίησή τους στην εκπαίδευση μαθητών των ΕΠΑΛ αλλά και του ΙΕΚ. Συναντήθηκαν με το Διευθυντή του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κατερίνης, με συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ Κατερίνης και εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ίδιου σχολείου και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα στη λειτουργία του
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Μουσικό σχολείοΚατερίνης και συναντήθηκαν με τον διευθυντή του σχολείου που τους εξέθεσε θέματα για τη λειτουργία του και τις προοπτικές μεταστέγασής του.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Κατερίνης με την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου στην οποία παρέστησαν και οι δύο Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης κ. Νικόλαος Κραγιόπουλος και κ. Ιωάννης Καζταρίδης αντίστοιχα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, παρουσιάστηκαν οι θέσεις και οι προσπάθειες υποστήριξης της περιφέρειας προς τα σχολεία και δόθηκαν διαβεβαιώσεις από την Αντιπεριφερειάρχη για την υποστήριξη της λειτουργίας των σχολείων και των υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι