Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Αγαπάμε την πόλη μας-Υιοθετούμε τα μνημεία της»
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Αγαπάμε την πόλη μας-Υιοθετούμε τα μνημεία της»

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης των σχολείων που υλοποίησαν  το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Αγαπάμε την πόλη μας-Υιοθετούμε τα μνημεία της» παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ζ. Ανανιάδη.

Ο κ. Ανανιάδης τόνισε με έμφαση ότι τέτοιου είδους προγράμματα αποτελούν προτεραιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης  Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς από τη μια μεριά αναδεικνύονται τα μνημεία της πόλης μας και από την άλλη μεριά, μέσα από τη διαδικασία τέτοιων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην εκπαίδευση επιτυγχάνεται ο σεβασμός στο δημόσιο χώρο.

Τέλος, επισήμανε ότι Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης θα σταθεί αρωγός σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες φορών.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι