Επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στο Νομό Ημαθίας
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στο Νομό Ημαθίας

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου του 2015 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Νομό

Ημαθίας από τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ζ. Ανανιάδη. Συναντήθηκε και ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά προβλήματα των σχολείων από την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μαυρίδου Αναστασία.

Επισκέφθηκε το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας, το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, το 4ο Γυμνάσιο, το Μουσικό Σχολείο, το ΕΠΑΛ  και το ΚΕΔΔΥ Βέροιας.

Στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης δόθηκε η ευκαιρία να αφουγκραστεί τα προβλήματα των εκπαιδευτικών του νομού και να ανταλλάξει απόψεις με στελέχη της εκπαίδευσης στην κατεύθυνση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων και στη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Ο κ. Ανανιάδης ενημέρωσε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης καταβάλλει άοκνες  προσπάθειες   υποστήριξης  προς τα σχολεία και έδωσε διαβεβαιώσεις για την στήριξη της λειτουργίας των σχολείων και των υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι