04122020Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 04 Δεκ 2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτικούς-Λογοτέχνες

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης  Κεντρικής Μακεδονίας στην προσπάθειά της να αναδείξει το πολυσχιδές πνευματικό έργο των Εκπαιδευτικών και να τιμήσει την προσφορά τους στην Παιδεία, την  Επιστήμη και τον Πολιτισμό, προτίθεται να θέσει υπό την αιγίδα της εκδήλωση γνωριμίας με τους Εκπαιδευτικούς-Λογοτέχνες των σχολείων της αρμοδιότητάς της, η οποία θα περιλαμβάνει έκθεση των βιβλίων τους και σύντομη παρουσίαση του έργου τους, καθώς επίσης και τη δημιουργία Αρχείου Λογοτεχνών Εκπαιδευτικών.

Καλούνται οι Εκπαιδευτικοί-Λογοτέχνες (εν ενεργεία και μη) των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας που έχουν εκδώσει  τουλάχιστον ένα βιβλίο και επιθυμούν  να συμμετάσχουν στην εκδήλωση να συμπληρώσουν τη συνημμένη φόρμα:

 https://docs.google.com/forms/d/1G4JYfps4lSjfYN7luq-H3qV6xgWJCJSn-u2f3iNmwGo/viewform  

και να την στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση kmakedgrafeiotypou@gmail.com    μέχρι  την 31η Μαρτίου 2016.

Η ημερομηνία, ο χώρος και το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σε επόμενο έγγραφό μας.  

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι