29112020Κυρ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 25 Νοε 2020

Οι αλλαγές στη λειτουργία των Γυμνασίων

 

 Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ενημερωτική συνάντηση του Συμβούλου του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. ΧρίστουΜηλιώνημε τους Σχολικούς Συμβούλους  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και μίλησε στους Σχολικούς Συμβούλους ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ζ. Ανανιάδης, καθώς επίσης και ο κ. Κων/νος Κεραμιδάς Προϊστάμενος  Παιδαγωγικής και Επιστημονικής καθοδήγησης Δ/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μηλιώνης ενημέρωσε για τις διαφοροποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος στα Γυμνάσια και ειδικότερα για τις αλλαγές στα εξεταζόμενα μαθήματα, για τα ωράρια των μαθητών και για τις αλλαγές στα τρίμηνα και τις εξετάσεις. Επεσήμανε τις αλλαγές στα αναλυτικά προγράμματα, καθώς και την αναμόρφωση της διδακτέας ύλης.  Ο γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης και τα συμπεράσματα που εξήχθηκαν από αυτή, βοήθησε ώστε να γίνουν κατανοητές οι αλλαγές στα Γυμνάσια.

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι