Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για τις προσλήψεις Αναπληρωτών
19042024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για τις προσλήψεις Αναπληρωτών

Οι προσλήψεις αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών που ανακοινώθηκαν για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, στην Γενική και Ειδική Αγωγή,   οι οποίες φτάνουνπερίπου  τις 5.200,αλλά και αυτές που ακολουθούν για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίες είναι περίπου 800 για τρεις ειδικότητες (φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί),  αποτελούν την πραγματοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος της Εκπαιδευτικής κοινότητας  για την πλήρωση των κενών από την πρώτη ημέρα έναρξης των σχολείων.

Πολύ σημαντικό  γεγονός αποτελεί η επιλογή  του Υπουργείου Παιδείας, για πρώτη φορά στα χρονικά,  να προηγηθούν οι προσλήψεις της Ειδικής Αγωγής. Η δουλειά που πραγματοποιήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις αποδίδει τους καρπούς, που όλοι οι εμπλεκόμενοι προσδοκούσαν.

Το επόμενο διάστημα είμαι πεπεισμένος ότι θα ολοκληρωθούν οι προσλήψεις και θα εργαστώ και εγώ προσωπικά με όλες τις δυνάμεις μου προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε τα σχολεία όλης της Κεντρικής Μακεδονίας να είναι έτοιμα να λειτουργήσουν κανονικά. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται έμπρακτα ότι στηρίζουμε το δημόσιο σχολείο που αποτελεί δικαίωμα των πολιτών να λαμβάνουν την Εκπαίδευση που τους αξίζει.

Η Εκπαίδευση αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνίας και είναι ο κρίσιμος εκείνος παράγοντας για την πρόοδο της πατρίδας μας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι