29112020Κυρ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 25 Νοε 2020

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στον Αγιασμό του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου-Λυκείου Νεαπόλεως

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ζ. Ανανιάδης παραβρέθηκε στον Αγιασμό του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου-Λυκείου Νεαπόλεως. Τον Αγιασμό πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης  Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας.

Στη συνέχεια ο κ. Ανανιάδης παρακάθησε σε συνάντηση του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου και ξεναγήθηκε από τη Διευθύντρια κ. Γαλώνη Αικατερίνη στους χώρους του σχολείου. Κατόπιν ο κ.κ. Βαρνάβας ξενάγησε τον κ. Ανανι?δη στους παρακείμενους χώρους της Μητρόπολης Σταυρουπόλεως-Νεαπόλεως στους οποίους έχουν δημιουργηθεί κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό ιατρείο και κοινωνικό φαρμακείο.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι