Τελετή Αγιασμού στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
19042024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Τελετή Αγιασμού στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Την  Πέμπτη  15  Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων  της Περιφερειακής Διεύθυνσης  Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας  πραγματοποιήθηκε αγιασμός  για τη νέα σχολική χρονιά παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή κ. Παναγιώτη Ζ. Ανανιάδη των προϊσταμένων τμήματος επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης Π/θμιας και Δ/θμιας κκ. Ακριτίδη Νικόλαου και Κεραμιδά Κων/νου αντίστοιχα καθώς και του συνόλου του διοικητικού προσωπικού.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Νικόλαος Λουδοβίκος ο οποίος  ευχήθηκε στο Διευθυντή  και στο προσωπικό της περιφέρειας, υγεία και καλή επιτυχία στο  διοικητικό τους έργο.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι