Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Γαλλίας και Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης στην Περιφερειακή Διεύθυνση
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Γαλλίας και Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης στην Περιφερειακή Διεύθυνση

Τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Παναγιώτη Ανανιάδη επισκέφτηκε ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας και Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, κ. PhilippeRay, σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκ μέρους του Γαλλικού Ινστιτούτου η κ. Ιωάννα Οικονόμου, Υπεύθυνη του Τμήματος Μετάφρασης  και η κ.  SoriaDworjack, Υπεύθυνη του Τμήματος Εκπαιδευτικής Συνεργασίας,  ενώ από την Περιφερειακή Διεύθυνση παρόντες ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Κεραμιδάς, Προϊστάμενος Επιστημονικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την Κεντρική Μακεδονία και η κ. Κρυσταλλία Στάικου, καθηγήτρια γαλλικών και Αν. Προωθήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα  που αφορούν την εκπαιδευτική συνεργασία της Ελλάδας και της Γαλλίας, τις προτεραιότητες των δύο χωρών και τις κοινές δράσεις που αναπτύσσονται εκατέρωθεν με σκοπό την πολυγλωσσία και τις εκπαιδευτικές ανταλλαγές μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι