ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ «ΑΒΕΡΩΦ» ΣΤΗΝ ΠΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
25042024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ «ΑΒΕΡΩΦ» ΣΤΗΝ ΠΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 foto-ploiarx-2

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας,  πραγματοποιήθηκε αποχαιρετιστήρια συνάντηση του ΠλοίαρχουΝ. Ε. Μπάδρα ΠΝ του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού/Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων (ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ) με αφορμή τον απόπλου του ιστορικού Θωρηκτού «Αβέρωφ» από την Θεσσαλονίκη.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής διατύπωσε τις θερμές ευχαριστίες για την ευκαιρία που δόθηκε σε 70.00 μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την Κεντρική Μακεδονία αλλά και από όλη τη Βόρεια Ελλάδα να επισκεφτούν δωρεάν το θωρηκτό. Η άνευ προηγουμένου προσέλευση ξεπέρασε κατά πολύ την προβλεπόμενη επισκεψιμότητα και άγγιξε ρεκόρ επισκέψεων για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (65) εξήντα πέντε ημερών παραμονής στην πόλη μας. «Οι ιστορικές μνήμες που ανασύρθηκαν από το ένδοξο παρελθόν με την τιμητική άφιξη του «Αβέρωφ» στην Θεσσαλονίκη θα μείνουν αποτυπωμένες στη καρδιά μας και πάντα θα μας συγκινούν. Είστε ευπρόσδεκτοι πάντα και ελπίζουμε και σε μια μελλοντική άφιξη πολύ σύντομα, ώστε να έχουν όλα τα σχολεία την ευκαιρία να σας επισκεφτούν» τόνισε ο κ Π. Ανανιάδης.

Ο Πλοίαρχος Ν. Ε.  Μπάδρας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη θερμή υποδοχή και  μετέφερε τη συγκίνηση όλων των υπηρετούντων στο θωρηκτό «Αβέρωφ» αλλά και  στο ελληνικό πολεμικό ναυτικό. Παρουσία των Προϊσταμένων Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης κ. Ν. Ακριτίδη και  κ. Μ. Συργιάννη αντίστοιχα και των Προϊσταμένων τμημάτων της διοίκησης της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας  κ. Ε. Χατζηπέτρου, Γρ. Σωτηράκη και Β. Βυτανιώτη  αποδόθηκαν δώρα τιμής ένεκεν στον πλοίαρχο. 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι