Συνεργασία Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Συνεργασία Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

IMG 20190531 142404

Την Παρασκευή 28 Απριλίου, ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Κόπτσης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κ. Νικήτα Μυλόπουλο στα γραφεία διοίκησης του Μεγάρου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και συζητήθηκε η συνέργεια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο Κόσμος της Μουσικής»,    καθώς και η πορεία υλοποίησης και εφαρμογής του σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα αποφασίστηκε να υλοποιηθούν και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Τέλος, υπήρξε η διάθεση και από τις 2 πλευρές ώστε το φθινόπωρο να πραγματοποιηθεί μία ημερίδα ενημέρωσης του προγράμματος προς την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι