18112019Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 15 Νοε 2019

Συνάντηση Περιφερειακού Διευθυντή με τους Συλλόγους Δασκάλων και τους Αιρετούς ΠΕ Κ. Μακεδονίας

 perif

Την Πέμπτη 13/06/2019 πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας συνάντηση του Περιφερειακού Δ/ντη Αλέξανδρου Κόπτση με τους προέδρους των ΔΣ των Συλλόγων Δασκάλων και τους Αιρετούς Α/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειακός Δ/ντης τόνισε πως η εκπαίδευση μπορεί να ωφεληθεί σημαντικά από έναν υγιή συνδικαλισμό και πιστεύει πως αυτή η συνεργασία μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση πολλών προβλημάτων.

Τόνισε ακόμη πως η εκπαίδευση δεν έχει χρώμα και προέτρεψε τους προέδρους και τους αιρετούς να σταθούν ουσιαστικά, κριτικά, με νηφαλιότητα και περίσκεψη στην απόφαση της Περιφερειακής Δ/νσης. Επίσης ο Περιφερειακός Δ/ντης ανέφερε πως θα κινηθεί με απόλυτη αξιοκρατία και διαφάνεια σε κάθε απόφαση του.

Τέλος, τόνισε πως δεν χωρίζει τίποτα το συνδικαλισμό από τη Διοίκηση και στηρίζεται και επιζητά εποικοδομητική συνεργασία.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι