Ευχαριστήρια επιστολή για τις πανελλαδικές εξετάσεις
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ευχαριστήρια επιστολή για τις πανελλαδικές εξετάσεις

perif

 

Θεσσαλονίκη, 03/07/2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ευχαριστήρια επιστολή για τις πανελλαδικές εξετάσεις

 Μια μακρά διαδικασία στρατηγικού σχεδιασμού, προγραμματισμού και υλοποίησης της διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώθηκε.

Έλαβε χώρα σε σύνολο 220 Εξεταστικών Κέντρων (Ειδικών Εξεταστικών Κέντρων και ειδικών μαθημάτων) και 7 Βαθμολογικών Κέντρων με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία, αφού δεν παρουσιάστηκε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και όσα μικροπροβλήματα παρουσιάζονταν επιλύονταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και άμεσα.

Στην όλη αυτή διαδικασία η προσφορά, η βοήθεια και η συνεργασία όλων, όσοι συμμετείχαν στη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων, με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης υπήρξαν καταλυτικά στοιχεία της επιτυχούς διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων, διασφαλίζοντας την απόλυτα εύρυθμη λειτουργία και το αδιάβλητο των εξετάσεων.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας συγχαίρει όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια. Η διαρκής επικοινωνία, η απασχόληση σε ωράρια που υπερβαίνουν κατά πολύ των υποχρεώσεων, η προσπάθεια για επιτυχή έκβαση των Πανελλαδικών εξετάσεων δίνουν μια άλλη διάσταση στη λειτουργία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης . Αποδεικνύεται πως η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και δουλειάς.

Με τη συμβολή όλων άλλος ένας αγώνας κερδήθηκε και καταδείχθηκε η δυναμική που μπορεί να επιδείξει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης . Αναβαθμίζεται με αυτόν τον τρόπο η ΠΔΕΚΜ και μετατρέπεται σε ένα δημόσιο οργανισμό με ποιοτική προσφορά υπηρεσιών.

 

Ο Περιφερειακός Διευθυντής  Α/θμιας & Β/θμιας  Εκπαίδευσης

      Κεντρικής Μακεδονίας

      Αλέξανδρος Κόπτσης

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι