12072020Κυρ
Τελ. Ενημέρωση:Πεμ, 09 Ιουλ 2020

Δελτίο Τύπου Επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή στο Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας Θράκης)

Την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κόπτσης επισκέπτηκε τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για τα θέματα της Μακεδονίας και της Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου στο Διοικητήριο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και ο Περιφερειακός Διευθυντής ενημέρωσε τον Υφυπουργό για θέματα της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Συζητήθηκαν θέματα κτιριακών υποδομών, μεταφοράς μαθητών, λειτουργίας των σχολικών μονάδων από την πρώτη ημέρα χωρίς προβλήματα, καθώς και θέματα συνεργασίας της Περιφερειακής Διεύθυνση Εκπαίδευσης με το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης)

Ο Υφυπουργός άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης και υποσχέθηκε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης, στοχεύοντας στην αναβάθμιση λειτουργίας των σχολικών μονάδων, καθώς και της ποιότητας εκπαίδευσης.

Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο κ. Καράογλου και ο κ. Κόπτσης συμφώνησαν στην περαιτέρω ανάπτυξη σχέσεων των 2 φορέων με κοινές δράσεις.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι