Δελτίο Τύπου - Συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με το Δήμαρχο Προποντίδας
16042024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτίο Τύπου - Συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με το Δήμαρχο Προποντίδας

03-09-2019

Την Τρίτη 3/9/2019 ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Προποντίδας κ. Καρρά, τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής κα Παπανικολάου και τους Διευθυντές Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής με σκοπό να ενημερωθεί για τις ζημιές που έχουν υποστεί τα σχολεία από την καταστροφική θεομηνία της 8ης Ιουλίου και να διαπιστώσει την ετοιμότητά τους για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Κόπτσης συνάντησε πρώτα τους Διευθυντές Σχολείων και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που παρουσιάζει κάθε σχολείο ξεχωριστά. Ζήτησε από τους Διευθυντές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλες οι σχολικές μονάδες την 11η Σεπτεμβρίου να ανοίξουν και να κάνουν αγιασμό.

Γα να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής ανακοίνωσαν και ένα εναλλακτικό σχέδιο λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων που παρουσιάζουν προβλήματα, στην περίπτωση που δεν αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής ανακοίνωσε πως όλα τα σχολεία της Χαλκιδικής θα είναι ανοικτά και θα λειτουργούν κανονικά την 11η Σεπτεμβρίου

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δήμαρχο Προποντίδας με τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής. Ενημερώθηκε από το Δήμαρχο για την έκταση των ζημιών και πήρε τη διαβεβαίωσή του ότι έως τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα αποκατασταθούν όλες οι ζημιές των σχολείων.

Ο κ. Κόπτσης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη συνεργασία και οι δύο άντρες συμφώνησαν σε περαιτέρω συνεργασίες.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι