Συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με το Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Δαρδαμανέλη.
20042024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με το Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Δαρδαμανέλη.

Την Τρίτη 3/09/19, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κόπτσης Αλέξανδρος πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Δαρδαμανέλη Γιάννη. Στη συνάντηση παραβρέθηκε η αναπληρώτρια Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης Μαρία Κοντολέτα και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες απαιτούμενες ενέργειες για την απρόσκοπτη έναρξη όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου την 11η Σεπτεμβρίου και θέματα σχολικής στέγης.

Κατά τη συνάντηση επιδιώχθηκε η εξεύρεση λύσεων σχετικά με την ορθότερη κατανομή όλων των μαθητών των σχολείων του Δήμου Καλαμαριάς.

Επιπλέον, συζητήθηκε η δημιουργία συνθηκών για τη στέγαση όλων των νηπίων και προνηπίων, προκειμένου να εφαρμοστεί η δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση την επόμενη σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα στο Δήμο Καλαμαριάς.

Επικράτησε κλίμα αισιοδοξίας, απόλυτη ικανοποίηση και υπόσχεση για άμεση και διαρκή συνεργασία.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι