Σεμινάριο Σχολικών Νοσηλευτών για τη σωστή διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 στο σχολείο
20042024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Σεμινάριο Σχολικών Νοσηλευτών για τη σωστή διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 στο σχολείο

enosi-kidemonon

Σας ενημερώνουμε ότι η  Ένωση  Γονέων Παιδιών Και Νέων Με Διαβήτη σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, την Β ? Παιδιατρική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη, διοργανώνει το 3ο   Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Σχολικών Νοσηλευτών για τη σωστή διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1  στο Σχολείο.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των σχολικών νοσηλευτών με στόχο να αποκτηθούν οι γνώσεις και οι δεξιότητες που απαιτούνται για την ορθή και ασφαλή διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 στο σχολείο.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, ώρα 10:00-14:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Επισυνάπτουμε Δελτίο Τύπου και το Πρόγραμμα του σεμιναρίου

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι