Δελτίο Τύπου - Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Εξαρτήσεις και εθισμοί: αλκοόλ-κάπνισμα-ναρκωτικά»
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτίο Τύπου - Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Εξαρτήσεις και εθισμοί: αλκοόλ-κάπνισμα-ναρκωτικά»

epal-kalamarias-ethismos

Στο πλαίσιο δραστηριοποίησης και συνεχούς επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Εξαρτήσεις και εθισμοί: αλκοόλ-κάπνισμα-ναρκωτικά» , στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019. Η δράση αυτή εντάσσεται στο έργο του Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Κρίσεων, που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία φέτος στα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας. 

Οι εκπαιδευτικοί των τριμελών επιτροπών παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες των εξειδικευμένων ψυχιάτρων κ. Μπάκα Χρήστου και κ. Ράντη Κων/νου σχετικά με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, καθώς επίσης και την παρουσίαση της Επίκουρης Καθηγήτριας Πνευμονολογίας κας Πατάκα Αθανασίας για το κάπνισμα. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Όλγα Δαδίνη.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι