Τηλεδιάσκεψη με Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Τηλεδιάσκεψη με Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Την Τρίτη 5-05-2020 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης με τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα την επαναλειτουργία των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων.

Διαπιστώθηκε η ετοιμότητα όλων ώστε να λειτουργήσουν τα σχολεία με ομαλό τρόπο.

Εκφράστηκε η ευαρέσκεια για την άρτια συνεργασία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, τις σχολικές μονάδες και τους Δήμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τόσο σε θέματα καθαριότητας όσο και στην προμήθεια των σχολικών μονάδων με αναλώσιμα έτσι ώστε να τηρηθούν και να εφαρμοστούν όλα τα προτεινόμενα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Με την απόλυτη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες είναι σε ετοιμότητα για να υποδεχτούν τους μαθητές την επόμενη εβδομάδα.

Μελετήθηκε, τέλος, διεξοδικά το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και, εν αναμονή των οδηγιών από το Υ.ΠΑΙ.Θ, συζητήθηκαν εναλλακτικές προτάσεις για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή τους.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι