ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

panelladikes2020

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν σε 230 εξεταστικά και σε 9 βαθμολογικά κέντρα, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη εκπαίδευσης που συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις στην εξασφάλιση της άρτιας οργάνωσης, λειτουργίας, διεκπεραίωσης και εξασφάλισης του αδιάβλητου των εξετάσεων σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, ιδιαίτερα κατά τη φετινή σχολική χρονιά που υπήρξαν πολλαπλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες.

Ευχαριστούμε θερμά κατ΄ αρχήν το ΥΠΑΙΘ για τον άριστο στρατηγικό σχεδιασμό και τη συνεχή υποστήριξη, καθώς και τα στελέχη εκπαίδευσης για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην άρτια οργάνωση και πραγματοποίηση των εξετάσεων.

Ευχαριστούμε τους προέδρους των βαθμολογικών και των ειδικών εξεταστικών κέντρων που με την πολύωρη καθημερινή τους παρουσία και επίβλεψη υπερασπίστηκαν το κύρος των πανελλαδικών εξετάσεων σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του επικουρικού προσωπικού που στελέχωσαν τα βαθμολογικά κέντρα και μέρα-νύχτα έδωσαν το παρόν τους στις ιδιαίτερα δύσκολες φετινές συνθήκες.

Ευχαριστούμε όλες τις Λυκειακές Επιτροπές Εξετάσεων για τη συστηματική και επιμελημένη εργασία τους.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, που ως επιτηρητές έκαναν το καθήκον τους και επέδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης, φροντίζοντας να μη μείνει ούτε μία αίθουσα χωρίς επιτηρητή, παρά τον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό αιθουσών που χρησιμοποιήθηκαν κατά τις φετινές εξετάσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, καθώς και των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη νυχθημερόν εργατικότητα και επαγρύπνηση, προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος των εξετάσεων.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι κάθε χρονιά ένα στοίχημα συνέπειας, αρτιότητας, αντικειμενικότητας, αξιοκρατίας και φέτος το στοίχημα αυτό είχε αυξημένες απαιτήσεις. Η Κεντρική Μακεδονία τα κατάφερε και αυτή τη χρονιά άριστα και αυτό οφείλεται πρωτίστως στους εκπαιδευτικούς μας.


Καλό καλοκαίρι


Αλέξανδρος Κόπτσης


Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι