Επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης σε σχολεία υπό κατάληψη
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης σε σχολεία υπό κατάληψη

31ο

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης  επισκέφτηκε το 31ο και 32ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, που τελούσαν υπό κατάληψη. Ο κ. Κόπτσης συνομίλησε με μαθητές σε μια προσπάθεια κατανόησης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Τους κάλεσε να ανοίξουν την πόρτα και να συζητήσουν όλοι μαζί τρόπους επίλυσης και ικανοποίησης των αιτημάτων τους. Παράλληλα, ενημερώθηκε από τους εκπαιδευτικούς για την πορεία της κατάληψης και συζήτησαν τους όρους της ασφαλούς λειτουργίας του σχολείου και τις δυνατότητες βελτίωσης  και αντιμετώπισης των θεμάτων που αντιμετωπίζουν.
Οι μαθητές του 32ου ΓΕΛ αποφάσισαν να ανοίξουν το σχολείο, το οποίο ήταν σε άριστη κατάσταση, να εκθέσουν τους προβληματισμούς τους στον κ. Κόπτση και να διακόψουν την κατάληψη. Ο κ. Κόπτσης θα συνεχίσει να επισκέπτεται σχολεία και να βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των μαθητών που ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον και των εκπαιδευτικών που πασχίζουν να το δημιουργήσουν.

32ο

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι