Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση για τα μέτρα πρόληψης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
24042024Τετ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση για τα μέτρα πρόληψης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

diadiktiaki1

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση σε συνεργασία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για τη σωστή χρήση μάσκας και τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον Covid-19. Η ημερίδα, που απευθυνόταν σε Μαθητές, Γονείς και Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Σχολικών Μονάδων της Κεντρικής Μακεδονίας, μεταδόθηκε από τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Στην ημερίδα  έλαβαν μέρος:
1.    Ο κ. Μεταλλίδης Συμεών, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Α.Π.Θ. Α? Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γ. Ν. ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης
2.    Ο κ. Νίτσας Νικόλαος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος- Παιδοφθαλμίατρος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε σχετική εισήγηση (ενημέρωση, μέτρα πρόληψης, αντιμετώπιση) από τον Λοιμωξιολόγο, καθηγητή του Α.Π.Θ. και δόθηκαν απαντήσεις σε δεκάδες ερωτήσεις που τέθηκαν από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.
Η ημερίδα μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω livestreaming από την Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης https://kmaked.pde.sch.gr/site/ και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

diadiktiaki2

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι