Επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στο 3ο Γυμνάσιο και ΓΕΛ Θεσσαλονίκης
20042024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στο 3ο Γυμνάσιο και ΓΕΛ Θεσσαλονίκης

3ο-ΓΕΛ-ΘΕσσαλονικης-3Το 3ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, συνεχίζοντας την προσπάθεια παιδαγωγικής προσέγγισης των μαθητών που συνεχίζουν τις καταλήψεις.

Αυτή τη στιγμή μόλις έξι σχολεία τελούν υπό κατάληψη σε όλη την Κεντρική Μακεδονία με αιτήματα που διαφοροποιούνται από σχολείο σε σχολείο.

Ο κ. Κόπτσης συζήτησε με μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και έδωσε λύση σε τέσσερα από τα πέντε αιτήματά τους, πάντα με την άμεση συνεργασία και ανταπόκριση του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Αντιδημαρχίας Παιδείας.

Πάντα κοντά στα παιδιά και τις ανάγκες τους, ο Περιφερειακός Διευθυντής αναμένει την απόφαση του μαθητικού συμβουλίου των μαθητών και την επιστροφή τους στις τάξεις.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι