ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ
17042024Τετ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ

poster14.10.2020

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τους φορείς «Ανθρωπιστικός Οργανισμός KIDS SAVE LIVES  Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές» και «Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας» διοργανώνει εξ αποστάσεως σεμινάριο Α Βοηθειών για διοικητικούς υπαλλήλους και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Διοίκησης της Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Δ.Ε.- Διευθύνσεις ΠΕ και ΔΕ-ΚΕΣΥ), προσαρμοσμένο σε COVID-19.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 3 ωρών, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14-10-2020 και κατά τις ώρες 18:00-21:00 και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Στόχος του ανθρωπιστικού οργανισμού KIDS SAVE LIVES  Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές και της ΕΕΕΠΦ είναι η δωρέαν διάδοση των Α? Βοηθειών και η ανάπτυξη δικτύου ανανηπτών και απινιδωτών σε επίπεδο σχολείων ή κοινότητας για την έγκαιρη αντιμετώπιση θυμάτων εξωνοσοκομειακής καρδιακής ανακοπής και την βελτίωση του ποσοστού επιβίωσης αυτών από τους πρώτους παρευρισκόμενους, μέχρι την άφιξη της εξειδικευμένης βοήθειας.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα μέλη των οικογενειών των διοικητικών υπαλλήλων και αποσπασμένων εκπαιδευτικών που θα επιλεγούν, καθώς είναι κατάλληλο για την εκπαίδευση παιδιών [προτείνεται άνω των 10 ετών] και ενηλίκων. Σας ενημερώνουμε ότι θα ακολουθήσει σειρά εξ΄ αποστάσεως σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων όλων των Διευθύνσεων ΠΕ και ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: http://forma.kmaked.eu/ μέχρι την Δευτέρα 12/10/2020 και ώρα 10:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι