Ευχαριστήρια επιστολή
24042024Τετ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ευχαριστήρια επιστολή

kmaked-map

Μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες και ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας αλλά και η εκπαιδευτική μας κοινότητα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, από καρδιάς, όλους σας και κάθε έναν προσωπικά, για τη συμβολή σας στην άρτια λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων και Υπηρεσιών της περιφέρειάς μας.

Οργανωτικοί Συντονιστές, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, Διευθυντές Εκπαίδευσης, Προϊστάμενοι και εργαζόμενοι των ΚΕΣΥ, Υπεύθυνοι και εκπαιδευτικοί των ΚΠΕ, Διευθυντές Σχολείων, Εκπαιδευτικοί της τάξης, Διοικητικοί Υπάλληλοι έχετε προσφέρει και συνεχίζετε να προσφέρετε άοκνα τις υπηρεσίες σας για να λειτουργεί η εκπαιδευτική διαδικασία όσο το δυνατόν καλύτερα παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν.

Κρατάτε ανοιχτά τα σχολειά μας δια ζώσης ή και ηλεκτρονικά και μοχθείτε να μη χαθεί ούτε μία ώρα μαθημάτων και να μη διασαλευτεί η διδακτική και εκπαιδευτική διαδικασία. Διατηρείτε ζωντανή την εκπαίδευση και την Παιδεία στην περιφέρειά μας. Συμβάλλετε στην αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και υγιεινής, με αποτέλεσμα να υπάρχει η μικρότερη δυνατή διασπορά μέσα στα σχολεία. Προωθείτε με ιδιαίτερη συνέπεια την τηλεκπαίδευση ώστε όλοι οι μαθητές και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να απολαμβάνουν το αγαθό της εκπαίδευσης σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία.

Δημιουργήσαμε όλοι μαζί και παρά τις όποιες διαφοροποιήσεις και αντιθέσεις, με συνέπεια και πειθαρχία, ένα περιβάλλον και ένα σύστημα υποδομών με δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης σε κάθε απαίτηση των καιρών. Είμαστε σε ετοιμότητα να ξεκινούμε την τηλεκπαίδευση από την επόμενη κιόλας ημέρα αναστολής κάθε τμήματος ή σχολικής μονάδας, να παρέχουμε εκπαίδευση σε κάθε μαθητή που αδυνατεί να προσέλθει στο σχολείο, να διεκπεραιώνουμε στο συντομότερο δυνατό χρόνο τις υποθέσεις κάθε εκπαιδευτικού και πολίτη γενικότερα, να εξασφαλίζουμε και να διατηρούμε την ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία όλων και τη συνεισφορά σας στην υποδειγματική λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών δομών παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους μαθητές για την υποδειγματική συνέπεια και τους γονείς για τη συνεργασία, καθώς και την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ για τη στήριξη και καθοδήγηση.

Θα ήθελα τέλος να σας παρακαλέσω με το ίδιο σθένος, την ίδια διάθεση προσφοράς, την ίδια συνέπεια και πειθαρχία, την ίδια αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη διασφάλιση της υγείας όλων και την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται.

   
 
   Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης
               Κεντρικής Μακεδονίας

 

     Αλέξανδρος Κόπτσης

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι