19012021Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 15 Ιαν 2021

Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης

image-182

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει μια Χριστουγεννιάτικη «Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης»

την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ.-15:00 μ.μ.

Καλούνται οι μαθητές, οι τάξεις ή τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετέχουν στη γιορτή να αποστείλουν υλικό (βίντεο με κάλαντα, τραγούδι, παραμύθι, έθιμο, κτλ.) διάρκειας έως 5 λεπτά στο mail: kmakedpdegrafeiotypou@gmail.com

Εναλλακτικά, όποια σχολική μονάδα ή τάξη επιθυμεί να συνδεθεί σε απευθείας ζωντανή σύνδεση με το κανάλι της ΠΔΕ, μέσω webex, να αποστείλει πρόθεση συμμετοχής με αντίστοιχο υλικό και τα παρακάτω στοιχεία: Ονομασία σχολείου, αριθμό ατόμων, linkσύνδεσης ψηφιακής τάξης, email και τηλέφωνο επικοινωνίας υπεύθυνου εκπαιδευτικού, ως την Παρασκευή 18/12/2020 και ώρα 14:00 μ.μ. για να καθοριστεί η ώρα της σύνδεσης.

Στο site της ΠΔΕ θα μεταδίδεται κατά τη διάρκεια της ημέρας εορταστικό πρόγραμμα.

Όλη η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας στη διεύθυνση: www.kmaked.gr

Για τη συμμετοχή και προβολή των μαθητών είναι απαραίτητη η γονική συναίνεση.

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι