Δελτίο Τύπου: Xριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτίο Τύπου: Xριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης

Κάθε χρόνο, στις 23/12 οι μαθητές γιόρταζαν τα Χριστούγεννα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μέσα στις σχολικές μονάδες. Τα παιδιά γίνονταν ηθοποιοί, χορωδοί και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους, μέσα σε ήχους από κάλαντα και τραγούδια.

Φέτος, για πρώτη φορά, την ημέρα αυτή τα σχολεία δεν θα έχουν μαθητές, επιδίωξή μας όμως είναι να τα διατηρήσουμε ανοιχτά με τις ίδιες φωνές, τα ίδια τραγούδια, τα κάλαντα, τις χριστουγεννιάτικες νότες.

Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε την πρώτη Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή «Γιορτή Αγάπης» και σας καλούμε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς να την γιορτάσουμε με το δικό μας μοναδικό τρόπο

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 11:00 π.μ.-15:00 μ.μ.

Θα παρακολουθήσουμε βίντεο σχολείων με κάλαντα, θεατρικά έργα, χριστουγεννιάτικα έθιμα και τραγούδια, παραμύθια και σταυρόλεξα, που ετοίμασαν μικροί και μεγάλοι μαθητές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα συνδεθούμε ζωντανά με Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Διαπολιτισμικά Σχολεία, Ειδικά Σχολεία, Πρότυπα και Πειραματικά, με Παιδιατρικές κλινικές, για να ανταλλάξουμε ευχές, να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να τραγουδήσουμε μαζί, να ενώσουμε τις φωνές μας, να ζεστάνουμε τις καρδιές μας, να είμαστε όλοι μαζί!

Παράλληλα θα παρουσιάζονται κάλαντα, τραγούδια, έθιμα από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας στη διεύθυνση: www.kmaked.gr

Σας περιμένουμε όλους!!!

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι