24072021Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Πεμ, 15 Ιουλ 2021

Δελτίο Τύπου - Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης

xmas00

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε μια Μαραθώνια Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης, διάρκειας έξι και πλέον ωρών, για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και οι συνδέσεις ξεπέρασαν τις 10.000!

Περισσότερα από 50 Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑ Λ, Ειδικά Σχολεία, Διαπολιτισμικά, Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία έστειλαν βίντεο με κατασκευές, χορό, τραγούδι, κάλαντα, συνταγές, θεατρικά έργα, ευχές και δρώμενα ή συνδέθηκαν ζωντανά εντυπωσιάζοντας και συνάμα συγκινώντας όσους παρακολουθούσαν. Οι οθόνες γέμισαν έξυπνα ματάκια και χαρούμενα πρόσωπα, που ζητούσαν ανυπόμονα να βρεθούν ξανά στο σχολείο!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, η οποία αντάλλαξε ευχές με το 33ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και με την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Αχέπα Θεσσαλονίκης, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη, η οποία απόλαυσε τα κάλαντα στη Νοηματική από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών στον τομέα Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, η Γενική Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ κα Αναστασία Γκίκα, η αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κα Βούλα Πατουλίδου και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής  Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι