ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RAPID-TEST για το άνοιγμα των σχολείων στην Καλαμαριά
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RAPID-TEST για το άνοιγμα των σχολείων στην Καλαμαριά

kalamarias-dimos

Συνεχίζονται οι δράσεις πρόληψης κατά της διασποράς του Covid-19 από τον Δήμαρχο Ιωάννη Δαρδαμανέλη και τη Διοίκηση του Δήμου, ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου.

 

Ειδικότερα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν rapid-test αντιγόνου στους εκπαιδευτικούς, δασκάλους, νηπιαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους και στο βοηθητικό προσωπικό των εκπαιδευτικών δομών του Δήμου Καλαμαριάς, την Πέμπτη 7/01 και Παρασκευη 8/01 και ώρες 9πμ -2μμ, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Παπάγου- Καλλίδου 1 - Κέντρο Καλαμαριάς) και στο 11ο Δημοτικό Σχολείο (Φιλελλήνων 9 - Αγ. Παντελεήμονας) προκειμένου να είναι ασφαλής η έναρξη των μαθημάτων την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δυο Φύλλων κ. Ντόντη-Μπανιώρα, και του Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιαννακού, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι