Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα στην Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας
19042024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα στην Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Ειδικής Αγωγής του ΥΠΑΙΘ κ. Αλέξανδρος Κόπτσης επισκέφτηκε τα γραφεία της Π.Δ.Ε Κεντρικής Μακεδονίας, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Περιφερειακό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμά Μπαχαράκη.

Στη συνέχεια, ακολούθησε τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, τους Διευθυντές Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, τα ΚΕΣΥ και τους Δ/ντες Σχολικών μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Τα θέματα συζήτησης αφορούσαν τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία, τη Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Εκπαίδευση και τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων. Επιπλέον, συζητήθηκαν εκτενώς λειτουργικά ζητήματα και αφιερώθηκε χρόνος στην προετοιμασία για τη λήξη της σχολικής χρονιάς τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ταυτόχρονα ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με προγραμματισμό για την καλύτερη δυνατή έναρξη χωρίς κενά.

Το μείζον θέμα που απασχόλησε τους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη ήταν η προετοιμασία και η ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι