Δελτίο Τύπου: Πανελλαδικές Εξετάσεις
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτίο Τύπου: Πανελλαδικές Εξετάσεις

πανελλαδικες

Μια πολύ απαιτητική χρονιά έφτασε στο τέλος της με την αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων να πέφτει με τα ειδικά μαθήματα. Η πανδημία, η τηλεκπαίδευση και η ανασφάλεια για την υγεία των αγαπημένων τους ήταν θέματα που προβλημάτισαν τους φετινούς υποψηφίους σε συνδυασμό με το άγχος και την αγωνία τους για τις εξετάσεις. Παρολ?αυτά, δεν ήταν λίγοι οι μαθητές που κατάφεραν να συγκεντρώσουν ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες, αψηφώντας τις δυσκολίες και πετυχαίνοντας την κορύφωση των μαθητικών τους προσπαθειών.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας επιθυμεί να συγχαρεί τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθώς και τους γονείς για την στήριξη που παρείχαν. Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή σταδιοδρομία στο μέλλον που ονειρεύονται. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν μία μόνο σημαντική μάχη από τις αμέτρητες που θα χρειαστεί να δώσει ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του.

Είναι χρέος μας να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την ακούραστη παρουσία και προσπάθειά τους. Εργάσθηκαν άοκνα για να διασφαλίσουν την ομαλή εξέλιξη, τη διαφάνεια και την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων στις πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες της πανδημίας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι