Δελτίο Τύπου - Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή «Γιορτή Αγάπης» σχολείων Κεντρικής Μακεδονίας
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτίο Τύπου - Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή «Γιορτή Αγάπης» σχολείων Κεντρικής Μακεδονίας

Κάθε χρόνο, στις 23/12 οι μαθητές γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μέσα στις σχολικές μονάδες. Τα παιδιά γίνονται ηθοποιοί, χορωδοί και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους, μέσα σε ήχους από κάλαντα και τραγούδια.

Φέτος, για δεύτερη χρονιά η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας δίνει το βήμα στους μαθητές και στα σχολεία της να παρουσιάσουν τη δική τους ματιά των Χριστουγέννων και να παίξουν μουσική με τις δικές τους χριστουγεννιάτικες νότες.

Έτσι, φέτος διοργανώνουμε και πάλι τη  Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή «Γιορτή Αγάπης» και σας καλούμε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς να την γιορτάσουμε με το δικό μας μοναδικό τρόπο, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 10:00 π.μ.-19:00 μ.μ.

 

Θα παρακολουθήσουμε βίντεο σχολείων με κάλαντα, θεατρικά έργα, χριστουγεννιάτικα έθιμα και τραγούδια, παραμύθια και σταυρόλεξα, που ετοίμασαν μικροί και μεγάλοι μαθητές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα συνδεθούμε ζωντανά με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, όπου το 6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό μουσικό δρώμενο.

Σας καλούμε όλους να παρακολουθήσετε τις διαδικτυακές γιορτές των μαθητών μας, να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να τραγουδήσουμε μαζί, να ενώσουμε τις φωνές μας, να ζεστάνουμε τις καρδιές μας, να είμαστε όλοι μαζί!

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας στη διεύθυνση: www.webtv.kmaked.eu

 

Σας περιμένουμε όλους!!!

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι