Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Επιμορφωτική συνάντηση
26042024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Επιμορφωτική συνάντηση

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Πιλοτικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος: «Αξιοποίηση του Ηλεκτρονικού Μουσικού Οργάνου EyeHarp για Μαθητές με Σπαστική Τετραπληγία ή και Εγκεφαλική Παράλυση στην Ειδική Αγωγή και τη Συμπεριληπτική Εκπαίδευση» που θα υλοποιήσει στις σχολικές μονάδες της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας κατά το διδακτικό έτος 2022-2023, διοργανώνει διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:

«Μουσική χωρίς σύνορα. EyeHarp:Το πρώτο μουσικό όργανο που παίζεται με τα μάτια »

που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:30

Η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόγραμμα επιμορφωτικού σεμιναρίου

18:30: Έναρξη-Χαιρετισμοί

18:40: Παρουσίαση του ψηφιακού μουσικού οργάνου του ΕyeHarp από τον Δρ. Ζαχαρία Βαμβακούση, δημιουργό του EyeHarp.

19:00: Παρουσίαση του προγράμματος για τα σχολεία και τα οφέλη της συνεκπαίδευσης από την Δρ. Μαρία Βαρσαμά, Διδάκτορα του ΤΕΕΠΗ του ΔΠΘ .

19:15: Παράθεση προσωπικής εμπειρίας της μαθήτριας του EyeHarp Αλεξάνδρας Κερλίδου.

19:25: Τοποθέτηση της τραγουδίστριας Νατάσσας Μποφίλιου.

19:35: Υποστήριξη του Προγράμματος και Σχολιασμός από τον Δρ. Βάιο Νταφούλη, Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., Διευθυντή της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

19:50: Ερωτήσεις 

Συντονίζει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά στη διεύθυνση www.webtv.kmaked.eu και θα παραμείνει αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης https://kmaked.pde.sch.gr/site/ για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και στο σύνδεσμο σύνδεσης θα υπάρχει ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Συνημμένα:
Download this file (Δελτίο τύπου EyeHarp.docx)Δελτίο τύπου EyeHarp.docx[ ]13 kB
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι