Δελτίο Τύπου: « Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο καινοτόμο πρόγραμμα EyeHarp»
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτίο Τύπου: « Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο καινοτόμο πρόγραμμα EyeHarp»

IMG 5313

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Πιλοτικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος: «Αξιοποίηση του Ηλεκτρονικού Μουσικού Οργάνου EyeHarp για Μαθητές με Σπαστική Τετραπληγία ή και Εγκεφαλική Παράλυση στην Ειδική Αγωγή και τη Συμπεριληπτική Εκπαίδευση» που υλοποιεί σε σχολικές μονάδες της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας κατά το διδακτικό έτος 2022-2023, πραγματοποίησε εναρκτήρια εκδήλωση της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών με τίτλο

«Γνωριμία με το EyeHarp:Το πρώτο μουσικό όργανο που παίζεται με τα μάτια »

το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Κορδελιού κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο αντιδήμαρχος παιδείας Θέρμης κ. Στέλιος Αποστόλου. Ξεχωριστό χρώμα δόθηκε από την μουσική επένδυση της εκδήλωσης από τον Καλλιτεχνικό Μουσικό Σύλλογο Ευόσμου «Φιλομήλα» με την μαέστρο του κα Άννα-Μαρία Κότσυφα. Τη χορωδία συνόδευσε ο δημιουργός του EyeHarpκ. Ζαχαρίας Βαμβακούσης που έπαιξε φλάουτο με το EyeHarp.

Ακολούθησαν βιωματικά σεμινάρια επιμόρφωσης των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών, τα οποία ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου.

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι