ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Σ.Ε.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Σ.Ε.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

 

exetaseis

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης προσκαλεί τους/τις μαθητές/τριες Β΄ και Γ΄ τάξης όλων των τύπων Λυκείων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να παρακολουθήσουν διαδικτυακές παρουσιάσεις των Σχολών/ΤμημάτωνΤριτοβάθμιων Ιδρυμάτων/Σχολών/Ακαδημιών. Στόχος είναι η έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση των μαθητών/τριών για τις σπουδές τους σε αυτά τα ιδρύματα και τη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία. Οι διαδικτυακές παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν παρουσία εκπαιδευτικών κατά προτεραιότητα ειδικότητας συναφούς με το παρουσιαζόμενο τμήμα σύμφωνα με το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) :     06 έως και 10 Φεβρουαρίου 2023

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.) :                            13 έως και 14 Φεβρουαρίου 2023

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) :              15 έως και 17 Φεβρουαρίου 2023

Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) :   20 Φεβρουαρίου 2023

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας (Α.Ε.Ν.) :    21 Φεβρουαρίου 2023

Οι σύνδεσμοι παρακολούθησης των διαδικτυακών παρουσιάσεων έχουν προωθηθεί στα Λύκεια όλων των τύπων αρμοδιότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι