Απολογισμός εκδηλώσεων Σ.Ε.Π. Πανεπιστημίων
19042024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Απολογισμός εκδηλώσεων Σ.Ε.Π. Πανεπιστημίων

ekpaideysi-01

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και τα Τριτοβάθμια Ιδρύματα/Σχολές/Ακαδημίες (ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, ΔΙΠΑΕ, ΣΣΑΣ, ΑΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) υλοποίησε σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων των Σχολών/Τμημάτων τους από 06 έως 21 Φεβρουαρίου 2023.

Σκοπός τους ήταν η έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση των μαθητών/τριών της Β΄ και Γ΄ τάξης όλων των τύπων Λυκείων για τις σπουδές τους και τη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.). Οι διαδικτυακές παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι βιντεοσκοπημένες διαδικτυακές παρουσιάσεις και μέρος του υλικού των παρουσιάσεων των Τριτοβάθμιων Ιδρυμάτων/Σχολών/Ακαδημιών θα βρίσκονται αναρτημένα στους ακόλουθους ηλεκτρονικούς συνδέσμους προς αξιοποίηση από τις σχολικές μονάδες και κάθε ενδιαφερόμενο/η:

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι