Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα ERASMUS+
25042024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα ERASMUS+

thumbnail_Πρόσκληση2-for-fb.jpg

 

Δελτίο Τύπου: Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα ERASMUS+

Το ΙΚΥ - Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν Ημερίδα ενημέρωσης με τίτλο:

   «Το Πρόγραμμα ERASMUS+ Βασική Δράση 1 & 2: Τομείς Σχολικής Εκπαίδευσης   και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης»

Η ενημερωτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 και ώρες 10.00 - 14.00, με στόχο την ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με τις Βασικές Δράσεις 1 και 2 του προγράμματος Erasmus+ 2021-2027.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης τις εισηγήσεις των εκπροσώπων της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ του ΙΚΥ και να θέσουν τυχόν ερωτήματα πάνω σε ζητήματα που τους/τις απασχολούν.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να μεταβούν στον παρακάτω σύνδεσμο από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 έως και την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 και ώρα 14.00 και να υποβάλουν, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, την Ηλεκτρονική Δήλωση Ενδιαφέροντος:

https://formskmaked.sch.gr/forms/dil_enim_erasmus

 Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν δήλωσαν εγκαίρως συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία πριν από την έναρξη της ημερίδας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι