29032023Τετ
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 24 Μαρ 2023

Τελετή βράβευσης μαθητών και μαθητριών για δράση του Παρατηρητηρίου Ενδοσχολικής Βίας

Ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Καρατάσιος βραβεύει την μαθήτρια Αρχοντία Παπαγεωργίου για την πανελλήνια της διάκρισηΤην Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο δράσεων του Παρατηρητηρίου Ενδοσχολικής βίας και Εκφοβισμού Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρόντες ήταν ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Καρατάσιος, οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης,  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ακριτίδης  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ψυχογυιού , καθώς και ο Συντονιστής του Παρατηρητηρίου κ. Κόπτσης για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, οι οποίοι  υποδέχτηκαν τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στη δράση  «+δημιουργώ»  του Υπουργείου Παιδείας ,στο πλαίσιο του Παρατηρητηρίου Ενδοσχολικής βίας και Εκφοβισμού.

Υπό τους μελωδικούς ήχους των σαξοφώνων των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης,  ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Καρατάσιος ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και αναφέρθηκε προσωπικά στη μαθήτρια Αρχοντία Παπαγεωργίου της Γ΄ τάξης του 2ου ΓΕ.Λ. Κατερίνης, που με το έργο της, ένα λογότυπο για την Ενδοσχολική βία και τον Εκφοβισμό,  διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «+Δημιουργώ» και κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ μαθητών και μαθητριών 13 Περιφερειακών Διευθύνσεων.

Όπως τόνισε ο κ. Καρατάσιος, «η διάκριση αυτή της μαθήτριας,  τιμά εκτός από την ίδια, τη σχολική της μονάδα αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας».

Τέλος, οι συντελεστές της δράσης, απένειμαν αναμνηστικά διπλώματα και λουλούδια  σε όλους μαθητές και τις μαθήτριες της δράσης και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι στους μικρούς δημιουργούς. 

Συνημμένα:
Download this file (sygxaritiria-epistoli.doc)Συγχαρητήρια Επιστολή[ ]78 kB
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι