04062020Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Δευ, 01 Ιουν 2020

Χαιρετισμός του Περιφερειακού Διευθυντή Π.Ε. και Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γ. Δ. Καρατάσιου, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2014-2015

 

Ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Γεώργιος Δ. Καρατάσιος

«Κατάλαβε το καλά και κλείσε αυτή την αλήθεια μέσα στην ψυχή σου, ότι η διδασκαλία ανήκει στην κατηγορία των πνευματικών έργων, όπου το καλό αποτέλεσμα είναι προϊόν έμπνευσης και δημιουργικού οίστρου. Με μια λέξη: είναι δημιουργία. Και ο άξιος δάσκαλος: δημιουργός».
Ε. Παπανούτσος

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητοί γονείς,

 Με συναισθήματα χαράς και ευθύνης, υποδεχόμαστε τα παιδιά μας στα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας. Εύχομαι από καρδιάς, σε όλους τους συντελεστές του εκπαιδευτικού έργου, καλήσχολική χρονιά, πλούσια και πολυδιάστατη δράση.
Είμαι βέβαιος ότι με προτεραιότητά μας την προσφορά του μορφωτικού αγαθού σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, θα εργαστούμε ενωμένοι για να προωθήσουμε τους στόχους της δημιουργικής μάθησης, της αριστείας και της καινοτομίας, αλλά, κυρίως, για να χτίσουμε όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, ένα σχολείο με κοινωνικό περιεχόμενο και ευαισθησία, ασφαλές, χαρούμενο, ανοιχτό στη γνώση και στην πρόοδο.

 

 Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

 Στην καθημερινή σας προσφορά, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους, τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και το στελεχιακό δυναμικό των ΠΕΚ, ΚΠΕ και ΚΕΔΔΥ, βρίσκεται με ουσιαστικό τρόπο δίπλα σας, διοικητικά, παιδαγωγικά και επιστημονικά. Όλοι μαζί επιδιώκουμε να συνθέσουμε μια δυναμική κοινότητα με υψηλές παιδαγωγικές αξίες, σαφείς στόχους και μαθησιακά αποτελέσματα που δικαιώνουν τον αγώνα μας.

 Σας ευχαριστώ όλους και όλες θερμά, γιατί παρά τις τυχόν λειτουργικές δυσκολίες της σύνθετης εκπαιδευτικής πραγματικότητας, πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια μαζί, βάζουμε τον πήχυ ψηλά και παράγουμε εκπαιδευτικό έργο που τιμά την Κεντρική Μακεδονία. Και φέτος, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, οργανώνουμε την προσπάθειά μας, εργαζόμαστε με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης.

 Εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά, με δύναμη και υγεία!

  

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

 Γεώργιος Δ. Καρατάσιος

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι