1η Πανελλήνια συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων παραδοσιακών χορών εκπαιδευτικών Ελλάδας
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

1η Πανελλήνια συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων παραδοσιακών χορών εκπαιδευτικών Ελλάδας

web xoroi 1 sinantisi

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στην προσπάθειά της να αναδείξει τον πολιτισμό και την ελληνική παράδοση, ως κινητήριες δυνάμεις πνευματικής καλλιέργειας και παιδείας και να δώσει την ευκαιρία  στους λειτουργούς της εκπαίδευσης να αναδείξουν τις δεξιότητές τους προς αυτήν την κατεύθυνση, διοργανώνει την 1η Πανελλήνια Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων Παραδοσιακών Χορών Εκπαιδευτικών Ελλάδας. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Εργαστήρι Παραδοσιακού χορού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 4/6/2016 ώρα 9:00 μμ.

Όσα χορευτικά συγκροτήματα παραδοσιακών χορών εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακαλούνται να στείλουν συμπληρωμένη τη φόρμα επικοινωνίας που επισυνάπτεται και να την αποστείλουν στο mail  victorynaum1965@yahoo.gr

Φωτογραφικό υλικό απο την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι