27052020Τετ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 26 Μαϊ 2020

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΕΠ) ΠΕ23 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

eidikiagogi02

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΕΠ) ΠΕ23

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

Ανακοίνωση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ) Βορείου Αιγαίου

 

Το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ) Βορείου Αιγαίου σας ανακοινώνει ότι μετά την εξάντληση των οριστικών πινάκων υποψήφιων αναπληρωτών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου, παραμένουν διαθέσιμες δύο (2) θέσεις ΕΕΠ ΠΕ23 (ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ) σε ΕΠΑΛ της Περιφέρειάς μας.

 

Όσοι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν έχουν προσληφθεί και παραμένουν διαθέσιμοι στους οριστικούς πίνακες άλλων Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσλήψεων για το σχολικό έτος 2017-18, ενδιαφέρονται για την κάλυψη των ανωτέρω θέσεων, παρακαλούνται όπως καταθέσουν δήλωση προτίμησης στα παρακάτω λειτουργικά κενά:

 

 

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Σάμου

α/α

Αριθμός θέσεων / Ειδικότητα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΟ

(ΕΠΑ.Λ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ)

(EΠΑ.Λ. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ)

1.

Μία (1) θέση ΠΕ23

ΜΑΥΡΟΓΕΝΕΙΟ ΕΠΑΛ ΣΑΜΟΥ

-ΜΑΥΡΟΓΕΝΕΙΟ ΕΠΑΛ ΣΑΜΟΥ

-1ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ

-ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ

-1ο ΕΠΑΛ ΕΥΔΗΛΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Χίου

2.

Μία (1) θέση ΠΕ23

1ο ΕΠΑΛ ΧΙΟΥ ? ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

-1ο ΕΠΑΛ ΧΙΟΥ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

-ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΧΙΟΥ

-1ο ΕΠΑΛ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

-1ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΙΩΝ -ΛΙΒΑΝΕΙΟ

-1ο ΕΠΑΛ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΕΠ ΠΕ23 στο πλαίσιο της Πράξης ΕΣΠΑ: «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ- Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ» με κωδικό MIS 5010706 για τις σχολικές μονάδες της με αρ. Φ25α/20871/Δ4/07-02-2018 Υπ. Απόφασης (ΦΕΚ 478/Β΄) για το σχολικό έτος 2017-2018.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2251048160, κα Χατζηχαλκιά Μαρία.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι