Έκδοση Πιστοποιητικών εννεαετούς/εξαετούς φοίτησης
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Έκδοση Πιστοποιητικών εννεαετούς/εξαετούς φοίτησης

ithageneia3

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των αυξημένων μέτρων για την προστασία όλων μας απ? τον Covid-19, η κατάθεση αιτήσεων για την έκδοση Πιστοποιητικών εννεαετούς/εξαετούς φοίτησης θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας. Σε περίπτωση που η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης δεν είναι εφικτή τότε μόνο θα γίνεται αυτοπροσώπως.

Σε κάθε περίπτωση παραλαβή Πιστοποιητικών εννεαετούς/εξαετούς φοίτησης θα γίνεται ΜΟΝΟ απ΄ τα γραφεία μας και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αλλά και για την ασφάλεια όλων μας, παρακαλούμε να προσέρχεστε στην ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας την καθορισμένη ώρα του ραντεβού σας. Παρακαλούμε όπως προσέρχεστε με μάσκα και χωρίς συνοδό.

Για τηλεφωνικό ραντεβού παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε στο τηλέφωνο:

2310476608

Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη

Από 09:00 έως 13:00

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι