ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ Π.Σ. ΚΑΙ ΠΕΙ.Σ. ΤΗΣ Π.Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ Π.Σ. ΚΑΙ ΠΕΙ.Σ. ΤΗΣ Π.Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

stelexoi-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ Π.Σ. ΚΑΙ ΠΕΙ.Σ. ΤΗΣ Π.Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Η Περιφερειακή Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει:
Α) τον πίνακα των υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στη διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικών για τις κενές θέσεις των Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με αλφαβητική σειρά
Β) τον πίνακα των υποψηφίων που δεν γίνονται δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, με τον αναγνωριστικό αριθμό της αίτησής τους και την αιτιολογία απόρριψής τους.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά ένσταση κατά των ως άνω πινάκων μέσω της πλατφόρμας στην οποία υπέβαλαν την αίτησή τους.

Η ένσταση κατατίθεται μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων, ήτοι από την

Τετάρτη 28-07-2021 μέχρι την Παρασκευή 30-07-2021, ώρα 3:00 μ.μ.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι