Ανακοίνωση για τις τοποθετήσεις με θητείες
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ανακοίνωση για τις τοποθετήσεις με θητείες

peir

         Για ενημέρωση των υποψηφίων αναρτώνται οι κυρωμένοι από τη ΔΕΠΠΣ τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης τοποθετηθέντων και μη τοποθετηθέντων με θητεία εκπαιδευτικών σε ΠΕΙΣ και ΠΣ, βάσει των προτιμήσεών τους (πράξη 23/ΔΕΠΠΣ/16-8-21).

                 Πίνακες τοποθετημένων και μη τοποθετημένων ανά ΠΔΕ και βαθμίδα (xlsx

                 Πίνακες τοποθετημένων και μη τοποθετημένων ανά ΠΔΕ και βαθμίδα (pdf)

         Σύμφωνα με το εδ. 7, της παρ. 2 του άρθρου 19, του ν. 4692/2020 όπως αυτό τροποποιήθηκε από το άρθ. 177 του ν.4823/2021, ΦΕΚ 136 Α και ισχύει η ΔΕΠΠΣ απευθύνει συμπληρωματική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη των κάτωθι κενών θέσεων που έχουν απομείνει, όπως αναφέρονται στους παρακάτω πίνακες:

              Πίνακας κενών που μπορούν να καλυφθούν με συμπληρωματική δήλωση (xlsx)

              Πίνακας κενών που μπορούν να καλυφθούν με συμπληρωματική δήλωση (pdf)

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στους πίνακες μη τοποθετημένων των ΠΔΕ και της αντίστοιχης βαθμίδας και κλάδου με τις παραπάνω κενές θέσεις να αποστείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο depps@minedu.gov.gr το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20/8/21 στις 12:00 το μεσημέρι δηλώνοντας:

είτε μέχρι πέντε (5) προτιμήσεις,

είτε ότι δεν επιθυμούν να τοποθετηθούν σε καμία από τις παραπάνω κενές θέσεις.

            Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι