Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης από το ΙΚΥ για τις Συμπράξεις Μικρής Κλίμακας
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης από το ΙΚΥ για τις Συμπράξεις Μικρής Κλίμακας

Erasmus

 

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10.30 πμ θα πραγματοποιηθεί από το ΙΚΥ διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τις Συμπράξεις Μικρής Κλίμακας με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης στις 3 Νοεμβρίου 2021.

 Η ημερίδα απευθύνεται σε σχολεία/λοιπούς φορείς που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση ΚΑ2-Συμπράξεις Μικρής Κλίμακας και πληρούν τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω κριτήρια:

1) νεοεισερχόμενοι φορείς στο Πρόγραμμα

2) λιγότερο έμπειροι φορείς (έχουν λάβει μέρος έως 1 φορά στο προηγούμενο Πρόγραμμα στη Βασική Δράση 2 είτε ως συντονιστές, είτε ως εταίροι)

3) φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα στον οποίο θέλουν να υποβάλουν αίτηση τουλάχιστον 2 χρόνια

4) φορείς που έχουν ως ομάδα στόχο: πρόσφυγες, μετανάστες, ρομά, ΑΜΕΑ

5) ομάδα σχολικών μονάδων που δεν έχουν λάβει έως τώρα στο Πρόγραμμα Erasmus+

 Τα ενδιαφερόμενα σχολεία παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στην ενημερωτική συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τα ερωτήματά τους και να προετοιμαστούν για την υποβολή της αίτησης, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, έως τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 13.00. Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι επιλεγέντες θα λάβουν στο e-mail που θα δηλώσουν πρόσκληση για τη συμμετοχή τους στη συνάντηση μέσω e-presence.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVzh1qTWqoR3jX4xls_nnwXA0nSHWzLSzopg7yt-QoT79PNg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι