03022023Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Δευ, 30 Ιαν 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Π.Σ. ΚΑΙ ΠΕΙ.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

stelexoi-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Π.Σ. ΚΑΙ ΠΕΙ.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Η Περιφερειακή Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει:

1) τους πίνακες Α και Β των υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στη διαδικασία επιλογής Διευθυντών των Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με αλφαβητική σειρά ανά βαθμίδα εκπαίδευσης.

2) τον πίνακα των υποψηφίων που δεν γίνονται δεκτοί στη διαδικασία επιλογής Διευθυντών των Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με τον αναγνωριστικό αριθμό της αίτησής τους, τη βαθμίδα εκπαίδευσης και την αιτιολογία απόρριψής τους.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά ένσταση κατά των ως άνω πινάκων μέσω της ειδικής εφαρμογής υποβολής αιτήσεων στην οποία υπέβαλαν την αίτησή τους.

Η ένσταση κατατίθεται μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων, ήτοι από την Τετάρτη 18-01-2023 και ώρα 00:05 μέχρι την Παρασκευή 20-01-2023, ώρα 15:00.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι