04062020Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Δευ, 01 Ιουν 2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενούμενης θέσης Τεχνικού Υπευθύνου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενούμενης θέσης Τεχνικού Υπευθύνου στο 1ο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ19-20, που περιλαμβάνονται στους κυρωμένους αξιολογικούς πίνακες επιλογής Υπευθύνων και Τεχνικών Υπευθύνων για τα Κέντρα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (ΑΔΑ: Β4ΘΕ9-Π87 και ΒΛΛΜ9-ΩΞΨ ), οι οποίοι δεν έχουν τοποθετηθεί σε άλλο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. και επιθυμούν να αποσπαστούν και να τοποθετηθούν σε θέση Τεχνικού Υπευθύνου του 1ου ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Ανατολικής Θεσσαλονίκης για το υπόλοιπο της θητείας που λήγει στις 31-8-2015, να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και θα κατατεθούν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία ανήκουν οργανικά οι εκπαιδευτικοί, το αργότερο έως την Τετάρτη 05-03-2014, ώρα 14:00.

 

Οι Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. θα διαβιβάσουν αυθημερόν τις αιτήσεις στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με φαξ, ή θα ενημερώσουν εγγράφως μέσω e-mailότι δεν υποβλήθηκε καμία αίτηση από εκπαιδευτικό αρμοδιότητάς τους.

 

Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας να κοινοποιήσουν άμεσα την παρούσα πρόσκληση στους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς τους που περιλαμβάνονται στους κυρωμένους αξιολογικούς πίνακες, ώστε να λάβουν γνώση ενυπογράφως.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι